Skip to content

Vanajalammen maja

VANAJALAMMEN MAJA JA SEN VUOKRAUS

• Maja sijaitsee lähdepohjaisen Vanajalammen rannalla ja maisema on karun kaunis. Autolla pääset pihaan saakka. Virtain keskustaan on vain noin 3.5 kilometriä.
• Majassa on sähkölämmitys, puukamina ja takka. Pihamaalla on makkaranpaistoa varten nuotiopaikka.
• Keittiövarustukseen kuuluu sähköhella, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Kaapeissa on kattiloita ja astioita. Juomavesi on tuotava mukana.
• Majoitustilaa on noin 10 hengelle (isossa tuvassa sänkyjä ja kaksi vuodesohvaa, takkahuoneen alkovissa parivuode). Liinavaatteet vuokralainen tuo mukanaan.

• Rantasaunan lauteet, lattia ja kiuas on uusittu 2019. • Hädän torjuntaan kompostoiva ulkokäymälä.

Huom! Majan ampumarata on toukokuun lopusta syyskuun alkuun varattu reserviläisten käyttöön kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä keskiviikkona (klo 17-19). Majan vuokraus on toki tuolloin mahdollista ja vuokralaiset pääsevät myös ampumaan, mikäli intoa riittää.

Tiedustelut, vuokraus, avaimen nouto ja palauttaminen tapahtuu OP-Koti Pohjois-Häme Oy LKV:n toimistolta, osoite Keskustie 6, Virrat, puhelin 044 785 2644. Vuokra-aika alkaa ja päättyy klo 12.

Majan vuorokausivuokra määräytyy seuraavasti:
Jäsenet 25 euroa, ei-jäsenet (perhemaksu) 50 euroa ja ryhmät 70 euroa.

Juhannuksena to – su hinta jäsenille 100 euroa, ei jäsenille 200 euroa ja ryhmille 300 euroa.

Majaa vuokrataan toukokuun – syyskuun välisenä aikana. Muina aikoina vain poikkeustapauksissa, vuokra tuolloin kaksinkertainen kesävuokraan nähden. Talvisin majaa ei vuokrata.